Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required

Login Close
---

Strugara MARINKOVIĆ Da i Vi imate krov nad glavom mi vam nudimo daske, grede,letve, štafle, fosne, lamperiju i brodski pod

---
Home / Strugara & stolarska / Eko-kuće
A+ R A-
01 mar

Eko-kuće Featured

Rate this item
(15 votes)
Misija Strugare Marinković jeste pružiti klijentima udoban život u kućama kakve su oduvek hteli i sanjali - Kućama iz snova!
Kuće gradimo od brvana raznih debljina, kao i od polu-oblica i oblica. U zavisnosti od odabranog materijala i klimatskih uslova podneblja, vršimo odgovarajuću termo-izolaciju objekta.
Uz povoljne cene i vrhunsku izradu Strugara Marinković nudi Vam široku paletu modela od tradicionalnih kuća, bungalova, ekskluzivnih modela porodičnih vila do objekata javnih namena poput restorana, motela, hotela, objekata za sport i zabavu, eko naselja i slično.
Marinković Eko-kuće su efikasne, jer znamo da su troškovi za energente veliki, pa da će čak i dalje rasti,tako da ćete kupovinom Eko-kuća Marinković biti dobro zaštićeni i od hladnoće i od toplote, naravno i dobro uštedeti.

Za mnoge ljude koji su imali priliku provesti neko vreme u drvenim objektima i doživeti ih u njihovoj toplini, pitomosti, prirodnosti i plemenitosti, boravak je zasigurno bio nezaboravan i posebno ugodan.
More in this category: Nameštaj po meri »